Beste voetbalsites om te volgen

Voetbal

Op internet wordt veel gezegd en geschreven over voetbal. Veel van wat er geschreven wordt klopt niet of is een vaag gerucht van iemand die buiten de desbetreffende club staat. Welke websites moet je nou wel geloven en welke niet? Ik volg zelf al jaren voetbal op verschillende websites en geef je daarom hieronder mijn top 3 voetbalwebsites en hun eigenschappen:

Voetbalzone

Voetbalzone verzameld voornamelijk nieuws van andere bronnen (buitenlandse kranten, andere nieuwswebsites, etc.) en schrijft daar een artikel over. Bij Voetbalzone kun je net als bij de andere voetbalsites een account aanmaken en meepraten over het laatste nieuws. Een groot minpunt van voetbalzone vind ik de suggestieve titels om te zorgen dat mensen op de artikelen klikken.

VI

VI publiceert iets minder nieuws dan de andere twee websites uit dit artikel maar de artikelen die ze publiceren hebben wel een hogere kwaliteit. Naast de gewone artikelen heeft VI Pro artikelen die je alleen kan lezen als je een abonnement hebt. Een enkele keer geven ze een dergelijk artikelen vrije toegang voor iedereen. De Pro artikelen vind ik een groot pluspunt omdat dit veel dieper ingaat op een probleem binnen een club of een bepaalde tactiek die een club speelt dan dat je elders leest.

Voetbalprimeur

Voetbalprimeur publiceert het meeste nieuws van alle genoemde websites uit dit artikel. De artikelen zijn allemaal vrij kort maar als je van alles wat wil mee krijgen is dit de website die je moet bekijken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *